Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Zdrť Mrmlmný

22. 4. 2008 23:09
.

Diskutanti a víte, že je od zítřka zakázáno psát bez diakritiky?

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

22. 4. 2008 21:24
CD Antiweb

Jiste by nebylo od veci na to zalozit vlastni webove stranky zamerene na tyto a dalsi prohrasky CD, budou jich stovky a tisice. Jmenovat konkretni trate, jmenovat konkretni pruvodci, cisla vlaku, proste maximalizovat negativni reklamu Ceskym Draham. Upozornovat na vsechny tyto neduhy, az konecne pochopi, ze to, ze jsou placeni ze statnich penez neznamena, ze se nemusi chovat slusne ke svym klientum.

0 0
možnosti
SK

Bassman

23. 4. 2008 9:34
Re: CD Antiweb

Tohle je rozhodne dobra myslenka.

0 0
možnosti
K

klauzkomik

22. 4. 2008 20:11
hmm

a já se naivně domníval jak jsou ČD štědré a velkorysé ,protože pokud mě paměť neklame tak sponzorovali i nějaký ten český film a oni se hojí na držiteli průkazky ZTP,jen tak dál soudruzi z ČD,doufám,že pochcípáte  co nejdříveRv

0 0
možnosti
PK

dolch

22. 4. 2008 20:27
Re: hmm

Navíc upozorňuji všechny pražské, i ty, co by si chtěli zajet do Prahy na výlet - ČSD neakceptují SMS jízdenky !8-o

0 0
možnosti
G

Gmur

22. 4. 2008 18:07
Problemy v cechach nemaji jinde na svete

protoze si v zahranici vyrizuji abonentku a toto trva asi tyden, nez mi to dojde do schranky, dostanu vzdy provizorni prukaz-karticku.

A JE VSE V PORADKU.V

Nemyslitelne, az k placi, ;-(ze reditelstvi Ceskych drah ma pravo tyto odebrat, pasazera pokutovat a nakonec mit  tu drzost rici, ze maji pravo se spojit s jistym ministerstvem proti vlastnimu pasazerovi.

Neco blbeho jsem cekala, ale tohle ne. Co s tim? Serial do televize? Autore pokracujte, prosim.

0 0
možnosti
E

eNden

22. 4. 2008 16:56
Co musí umět správný úředník nejlépe.

Musí vést svoji korespondenci tak, aby napsal co nejlépe, proč něco nelze udělat, proč za nic úřad nemůže a proč to možná ani v budoucnu nepůjde a úřad ani v budoucnu za nic nebude moci. Jako přídavek musí umět horký brambor přehodit na jinou hlavu, pokud možno na tu, co ho někdy nemístně otravovala, nebo zrovna naštvala.

Takový byl začátek mého článku na jiném blogu. myslím, že je to platné pro všechny situace.8-o8-o8-o

0 0
možnosti
TM

pan.ucho

22. 4. 2008 16:14
ČD

tak reakce drah prekvapila i me, na jednu stranu je hezke, ze se postavila za sveho zamestnance, na druhou stranu ale opravdu vymizela ta pece o zakaznika... skoda.

jinak jsem se nedozvedel, jak to tedy bylo mysleno s tou platnosti dokladu. preci kdyz mam neplatny doklad a k nemu vystaveny nahradni docasny, ten docasny ma fungovat s tim neplatnym dohromady jako platny ne?

jinak jeste poznamka, za rychlost 51 km/h vam nikdo pokutu neda, protoze takhle presne se rychlost horkotezko dokazuje, preci jen merici pristroje maji urcitou toleranci, takze by se na to jiste dalo odvolat...

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

22. 4. 2008 16:41
Re: ČD

dobry den, jasne, s tou rychlosti to byl jen takovy priklad. kdybyste narazil na policistu hnidopicha, tak by vas byl schopen sikanovat stejnym zpusobem, pripadne kdybyste se ozval, tak byste v tu ranu mel treba prosacovanou lekarnicku, zmereny vzorek na gumach a buhvico jeste

s tim dokladem - ano mel by fungovat jako platny, analogie s OP

0 0
možnosti
55

Sig P 229

22. 4. 2008 15:05
Dobře ti tak!

Dobře ti tak, osle, přítelíčku osla Šimoníka, nemáš lhát a dělat se zajímavým na základě vybájených nesmyslů. Ty se tak můžeš odvolávat na lidskost, neschopný pomocný asistente, stačí si přečíst tvé prasárny v diskuzi pod tvými články. Nejsi schopen uvést jediný pádný argument na svou obhajobu a napadáš lidi, kteří nesouhlasí s tvými bláboly. Máš velké štěstí, že na tebe ČD nepodaly trestní oznámení, určitě by ti to prospělo, abys přestal naprázdno mlít tím svým přiblblým ódéesáckým pantem. Sečteno a podtrženo - prohráls.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3010x
Pracuji, platím daně i daně přijímám. Vážím si každého, kdo tvoří nějaké hodnoty a jen se neveze v systému. Hlásím se k liberálně-konzervativním myšlenkám.